GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Κυρίτση - Γεωργιάδη στο twitter για τον... Στάλιν

Διαδικτυακή... κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση...


Διαδικτυακή... κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση. Αφορμή, στάθηκε ένα πρώτο tweet του κ. Κυρίτση, ο οποίος σύγκρινε τους Έλληνες νεκρούς από τον Χίτλερ και τον Στάλιν, προσθέτοντας το hasthag #ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ_ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, θέμα για το οποίο έχει ανοίξει μεγάλη πολιτική συζήτηση, με αφορμή την άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να παραστεί στο συνέδριο για τα «εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων» στην Εσθονία.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έγραψε αρχικά στο twitter: «Έλληνες νεκροί από Χίτλερ - 400.000. Έλληνες νεκροί από Στάλιν 0» και στη συνέχεια ανήρτησε ένα χάρτη της Ελλάδας γράφοντας: Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Χίτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0».

Την τοποθέτησή του σχολίασε, μεταξύ άλλων, και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Οι Πόντιοι που πέθαναν από τις Σταλινικές Διώξεις τι είναι; όσοι πέθαναν στον Εμφύλιο;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Εσύ, ως μετανοημένος έστω, απολογητής του Ολοκαυτώματος καλό θα ήταν να μην εκτίθεσαι τόσο υπέρ του Χίτλερ».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανταπαπάντησε γράφοντας: «Εγώ υπέρ του Χίτλερ δεν έχω υπάρξει στην ζωή μου ποτέ! Σιχαίνομαι τον Ολοκληρωτισμό. Εσύ όμως υπέρ του Στάλιν βλέπω κανένα πρόβλημα, ε;».

«Οποιοσδήποτε συμψηφισμός του Χίτλερ κ του Ναζισμού με οτιδήποτε, λειτουργεί ως υπεράσπιση, δεν το καταλαβαίνεις», ήταν το σχόλιο του κ. Κυρίτση.

2 σχόλια

  1. Ο κύριος Χαμμένος* στην Εσθονία!


    Πέστε στον κύριο Χαμμένο ότι ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ:

    1. ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ ΤΟ 40!

    2. ΩΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 41-45!

    3. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    4. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!

    5. ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

    6. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΥ!

    7. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!

    8. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50!

    9. Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΚΕ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 67!

    10. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ" ΠΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

    και...

    11. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ!



    *Αυτός είναι ο άλλος Χαμμένος!

    Υ.Γ. α) Και να ξέρεις κύριε Χαμμένε ότι εάν δεν υπήρχε η Σοβιετική Ενωση τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΕΤΑΝΟΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

    β) Η Ελλάδα (Ελληνικός Λαός) ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΏΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΝΤΕΓΡΑΦΕ"! Και εάν ΔΕΝ το καταλαβαίνεις Αυτό μάλλον Ραγιάδικα και Ξένων Βιβλία εδιάβασες μικρουλάκι!

    γ) Αφού Αυτό Εξισωτικό "Κουμουνισμός=Ναζιζοφασισμός" που γίνεται στην Εσθονία το ΣΠΟΝΤΣΙΑΡΗ η Ε.Ε. εξ' όλοκληρου Οικονομικά με Αδρά ποσά δεν μας λές πόσο και σε τι είδος πλερώνουν.... για να πάμε και εμείς;;

    δ) ... και για να ξέρεις βλάκα Τέτοιες Είδους Εξισώσεις κάνουν και χρηματοδοτούν τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά στοιχεία για να καλύψουν το Πρόσωπο Τους που Είναι η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ μπουμπούκο!

    Οι Επιστήμονες μιλούν πάντα με Απτά Στοιχεία και Επιστημονικές Ξεκάθαρες Μελέτες!

    Τα Εγκλήματα Των Ναζιζοφασιστών κατά Της Ανθρωπότητας Είναι Αποδεδειγμένα με Στοιχεία! Και Δεν μιλάμε μόνο για Της Σφαγές που κάναν ΜΑΖΙ με Τους Ντόπιους Συνεργάτες Τους Ολόκληρων Χωριών στην Χώρα Μας!

    Ποιά Είναι τα Στοιχεία κατά Του Στάλιν; Τα "Στοιχεία" Των Τότε ΜΚΟ του Ψυχρού Πολέμου;;

    Σου Θυμίζουμε ρε Ανιστόριτε Ιστορικέ: Γιατί δεν Δολοφόνησαν τον Τρότσκι τότε στην Σοβιετική Ενωση;; Αλλά Του είπαν να σηκωθεί να φύγει!! Αλλά Τον Προειδοποίησαν Να Σταματήσει να Πολεμά Το Σφυρί και Το Δρεπάνι διότι Αυτά θα Του Σπάσουν Το κεφάλι!

    Στην Δύση ο Καπιταλισμός Δέχθηκε με Ανοικτές Αγγάλες τον Τρότσκι!

    Και το ψέμα πήγαινε σύννεφο κατά Της Σοβιετικής Ένωσης! Εντέλη Το Σφυρί Κράτησε Τον Λόγο Του στο ... Μεξικό!

    Και ρε Ανιστόριτε Το ΌΤΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ! Άλλοιώς θα είτανε Βρετανικοκοκγολέζικο έδαφος!

    ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ!!!


    Στην Ελλάδα οι Ήρωες Έλληνες (ΕΑΜ/ΕΛΑΣ) Γράφουν Ιστορία και ΌΧΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΑγγλωΑμεριανοΓερμανοΙταλοΝαζιστοφασιστών!!!

    Αντε στα τσακίδια Νούμερα Των Ξένων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση