GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Βullying υπουργού σε αυτούς που του ασκούν κριτική

«Ο κ. Κοτζιάς νομίζει ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Πολωνία του Γιαρουζέλσκι. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η αδιανόητη ενέργεια να ζητ...


«Ο κ. Κοτζιάς νομίζει ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Πολωνία του Γιαρουζέλσκι. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η αδιανόητη ενέργεια να ζητήσει μέσω δικηγόρου δήλωση μετανοίας από τον γνωστό για τις δημοκρατικές του απόψεις καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνου Βερέμη», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Ενώ, συνεχίζει τονίζοντας ότι «ο υπουργός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ζητάει από τον κ. Βερέμη να επιβεβαιώσει αν έχει προβεί στην δήλωση στους Financial Times, που αναφέρει ότι κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο του ακραίου λαϊκισμού, όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία ‒ στην προκειμένη περίπτωση ως αντίβαρο στις παραχωρήσεις που έκανε η Ελλάδα στο πλαίσιο των διαδοχικών προγραμμάτων διάσωσης».

«Είναι αλήθεια κ. Βερέμη ότι δηλώσατε τα ανωτέρω στην εν λόγω εφημερίδα ή αυτή η αναφορά στο όνομά σας είναι ανακριβής και αναληθής;» ερωτά ο δικηγόρος του κ. Κοτζιά, Χρήστος Κουτσονάσιος, με προφανή στόχο την προσφυγή στα δικαστήρια κατά του κ.Βερέμη. Διαβάζοντας τη δήλωση ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι αφορά, πολιτική κριτική κατά της κυβέρνησης», επισημαίνει το Ποτάμι.

«Τίποτα προσωπικό ή συκοφαντικό. Για τον κ. Κοτζιά όμως ακόμη και η κριτική φαίνεται πώς είναι ποινικά κολάσιμη. Και θέλει να σωπάσουν όσοι την ασκούν. Σήμερα με bullying. Στα καθεστώτα των οποίων υπήρξε θαυμαστής πάντως ο κ. Κοτζιάς γινόταν με περισσότερο δραστικούς τρόπους», τονίζει κλείνοντας η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση