GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόωρο «αντίο» από Παγδατή και Κύργιο στο US Open

«Αντίο» με το καλημέρα είπε στο φετινό Αμερικανικό Όπεν ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος πάλεψε «μέχρις εσχάτων» απέναντι στον οικοδεσπότη Τέ...


«Αντίο» με το καλημέρα είπε στο φετινό Αμερικανικό Όπεν ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος πάλεψε «μέχρις εσχάτων» απέναντι στον οικοδεσπότη Τέιλορ Φριτζ, αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του φημισμένου τουρνουά.

Ο Κύπριος πρωταθλητής ολοκλήρωσε την παρουσία του μόλις στον πρώτο γύρο και κάπως άδοξα στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, αφού έχασε και στα τρια σετ (4-6, 4-6, 3-6), έχοντας πάντως να θυμάται τις σπουδαίες εμφανίσεις του παρελθόντος.

Προδομένος από τα νεύρα του και από το σώμα του, ο Νικ Κύργιος ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Αμερικανικού Όπεν με 1-3 σετ (6-3, 1-6, 6-4, 6-1) από τον 28χρονο Αυστραλό Τζον Μίλμαν απογοητεύοντας για ακόμη μια φορά στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς.

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νο 17 στον κόσμο, στο ξεκίνημα του τρίτου σετ άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξιό ώμο, έχασε το ρυθμό του και την αυτοσυγκέντρωσή του, οπότε εκνευρίστηκε και έχασε την αναμέτρηση.

Πλέον, η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση στο αμερικανικό Grand Slam είναι εκείνη της Μαρίας Σάκκαρη.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση