GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε ανοδικά

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, αν και ξεκίνησε τη συνεδρίαση με μεγάλες απώλειες από τον φόβο της κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη...


Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, αν και ξεκίνησε τη συνεδρίαση με μεγάλες απώλειες από τον φόβο της κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στην Κορεατική Χερσόνησο.

Ο Dow Jones έκλεισε με κέρδη 0,26% στις 21.865,37 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,08% και 0,30%, αντίστοιχα.

Ο S&P 500 υποχωρούσε έως 0,66%, μετά την προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι για την αντίδραση των ΗΠΑ στην εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, ο οποίος πέρασε πάνω από την Ιαπωνία.

Αναλυτές της αγοράς ανακουφίστηκαν από το γεγονός ότι η διαμάχη δεν κλιμακώθηκε περαιτέρω, με τον Τραμπ να εστιάζει στην καταστροφή που προκλήθηκε από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, την ισχυρότερη που έπληξε το Τέξας τα τελευταία 50 χρόνια.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση