GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάσι: «Έπρεπε να κερδίζουμε 0-4 στο ημίχρονο»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του αναφέρθηκε ο Μπέσνικ Χάσι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Ο τε...


Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του αναφέρθηκε ο Μπέσνικ Χάσι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως η ομάδα του έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς καθώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, ενώ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να προηγούνται με 4-0 στο ημίχρονο.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απορώ πως χάσαμε τόσες ευκαιρίες. Έπρεπε να είναι το ματς 0-4 στο ημίχρονο. Έπρεπε να κερδίζουμε με αυτό το σκορ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και χάσαμε 2 πολύτιμους βαθμούς. Μετά την ισοφάριση της Ξάνθης ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στο β' μέρος, πριν το σημαντικό ματς της Τρίτης με Σπόρτινγκ», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση