GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Ζημιές σε τουλάχιστον 100.000 σπίτια προκάλεσε ο τυφώνας Χάρβεϊ

Συνολικά 100.000 κατοικίες έπληξε ο τυφώνας Χάρβεϊ, η οποία προκάλεσε τεράστιες πλημμύρες στις περιοχές του Τέξας από τις οποίες πέρασε ...


Συνολικά 100.000 κατοικίες έπληξε ο τυφώνας Χάρβεϊ, η οποία προκάλεσε τεράστιες πλημμύρες στις περιοχές του Τέξας από τις οποίες πέρασε μετά την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε ο Τομ Μπόσερτ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εσωτερικής ασφαλείας, η αμερικανική προεδρία θα υποβάλει δεύτερο αίτημα για επείγουσα εκταμίευση χρηματοδότησης από το Κογκρέσο, όταν γίνουν περισσότερο συγκεκριμένες οι ανάγκες που υπάρχουν.

Ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να επισκεφθεί την περιοχή του Χιούστον και του Λέικ Τσαρλς, στη Λουιζιάνα, το Σάββατο, καθώς και ότι δεσμεύθηκε να διαθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία για την ανακούφιση των πληγέντων του ακραίου καιρικού φαινομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση