GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός για αρπαγή 10χρονης – Έκκληση από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές αλλά και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την αρπαγή ενός κοριτσιού ηλικίας 10 χρόνων. Το απόγ...


Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές αλλά και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την αρπαγή ενός κοριτσιού ηλικίας 10 χρόνων.

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο πατέρας της μικρής Ειρήνης Ζ., ο οποίος δεν έχει την επιμέλειά της, άρπαξε το κορίτσι στην περιοχή της Κομοτηνής και εξαφανίστηκε.

Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η ανήλικη παραμένει μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της.

Η Ειρήνη έχει ύψος 1,30 μ., ζυγίζει 29 κιλά και την ημέρα που χάθηκε φορούσε πολύχρωμο κολάν, λευκή μπλούζα με μαύρες καρδιές και μωβ σαγιονάρες. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση