GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεδήμησε εις κύριον η γηραιότερη γάτα του κόσμου - Ήταν 144... γατίσιων ετών - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ηλικία 32 ετών, ή αν θέλετε 144... γατίσιων ετών, πέθανε ο γηραιότερος γάτος του κόσμου, ο Νάτμεγκ. Οι Βρετανοί ιδιοκτήτες του, η Λιζ...


Σε ηλικία 32 ετών, ή αν θέλετε 144... γατίσιων ετών, πέθανε ο γηραιότερος γάτος του κόσμου, ο Νάτμεγκ. Οι Βρετανοί ιδιοκτήτες του, η Λιζ και ο Ιαν Φίνλει τον είχαν μαζί τους επί 27 ολόκληρα χρόνια. «Και οι δύο αισθανόμαστε πως οι καρδιές μας έχουν σκιστεί. Ηταν το μικρό μας παιδί», ανέφερε ο συνταξιούχος αρτοποιός, ο οποίος συντετριμμένος είπε πως δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν άλλη γάτα επειδή δεν θα μπορέσουν να βιώσουν ξανά κάτι παρόμοιο.

«Έφτασε σε μια συγκεκριμένη ηλικία και απλά ξέραμε πως ήταν η ώρα να φύγει. Είχε αρχίσει να αδυνατίζει πολύ και απλά τα παράτησε», πρόσθεσε.

Η μέση διάρκεια ζωής μιας γάτας είναι τα 15 χρόνια, άρα ο Νάτμεγκ ήταν... υπεραιωνόβιος.Οι ιδιοκτήτες του πάντως επισημαίνουν ότι το μυστικό της μακροζωίας του ήταν ο τόνος, η κρέμα και το ζεστό ψητό κοτόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση