GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φρούριο" το Βερολίνο την Κυριακή: Επί ποδός πάνω από 1.500 αστυνομικοί για εκλογές και μαραθώνιο

Σε φρούριο θα μετατραπεί το Βερολίνο την ερχόμενη Κυριακή αφού λόγω των βουλευτικών εκλογών, καθώς και και του ετήσιου μαραθώνιου που θα...


Σε φρούριο θα μετατραπεί το Βερολίνο την ερχόμενη Κυριακή αφού λόγω των βουλευτικών εκλογών, καθώς και και του ετήσιου μαραθώνιου που θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πρωτεύουσα, θα αναπτυχθούν περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί.

Η αστυνομία βρίσκεται σε στενή επαφή με εκλογικούς αξιωματούχους και με τους διοργανωτές του μαραθωνίου προκειμένου να καθοριστούν τα μέτρα ασφαλείας.

Αξιωματικοί της αστυνομίας του Βερολίνου καθώς και της ομοσπονδιακής αστυνομίας αναφέρουν ότι δεν έχει περιέλθει σε γνώση τους κάποια πληροφορία σχετικά με ενδεχόμενη επίθεση, ωστόσο στον καθορισμό των μέτρων ασφαλείας θα ληφθούν υπόψιν τόσο η φονική επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου τον περασμένο Δεκέμβριο, όσο και η επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013.

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να ξεπεράσει το 72,5% των εκλογών του 2013, λόγω του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί παράλληλα σχετικά με το μέλλον του αεροδρομίου Τέγκελ του Βερολίνου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση