Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

  "Φρούριο" το Βερολίνο την Κυριακή: Επί ποδός πάνω από 1.500 αστυνομικοί για εκλογές και μαραθώνιο


  Σε φρούριο θα μετατραπεί το Βερολίνο την ερχόμενη Κυριακή αφού λόγω των βουλευτικών εκλογών, καθώς και και του ετήσιου μαραθώνιου που θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πρωτεύουσα, θα αναπτυχθούν περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί.

  Η αστυνομία βρίσκεται σε στενή επαφή με εκλογικούς αξιωματούχους και με τους διοργανωτές του μαραθωνίου προκειμένου να καθοριστούν τα μέτρα ασφαλείας.

  Αξιωματικοί της αστυνομίας του Βερολίνου καθώς και της ομοσπονδιακής αστυνομίας αναφέρουν ότι δεν έχει περιέλθει σε γνώση τους κάποια πληροφορία σχετικά με ενδεχόμενη επίθεση, ωστόσο στον καθορισμό των μέτρων ασφαλείας θα ληφθούν υπόψιν τόσο η φονική επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου τον περασμένο Δεκέμβριο, όσο και η επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013.

  Η συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να ξεπεράσει το 72,5% των εκλογών του 2013, λόγω του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί παράλληλα σχετικά με το μέλλον του αεροδρομίου Τέγκελ του Βερολίνου.

  Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: "Φρούριο" το Βερολίνο την Κυριακή: Επί ποδός πάνω από 1.500 αστυνομικοί για εκλογές και μαραθώνιο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr