GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

16χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Με σοβαρά τραύματα στα πόδια και το κεφάλι διακομίστηκε στο νοσοκομείο ένας 16χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθεια...


Με σοβαρά τραύματα στα πόδια και το κεφάλι διακομίστηκε στο νοσοκομείο ένας 16χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν προσαγάγει τον ανήλικο καθώς πηγές από την ασφάλεια αναφέρουν πως συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος των αστυνομικών των ΜΑΤ στη Χαρίλαου Τρικούπη στις δύο μετά τα μεσάνυχτα.

Όταν το περιπολικό με τον 16χρονο έφτασε στη ΓΑΔΑ, στις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει και διέσχισε το δρόμο τρέχοντας με αποτέλεσμα ένας διερχόμενος οδηγός να μην προλάβει να αντιδράσει και να χτυπήσει τον ανήλικο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ο 16χρονος υπέστη κατάγματα στα πόδια ενώ τραυματίστηκε και στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε σχετική ανάρτηση γίνεται αναφορά στη συμπεριφορά των αστυνομικών που σύμφωνα με τον συντάκτη αρνήθηκαν να βγάλουν τις χειροπέδες στον 16χρονο ακόμη και όταν εκείνος βρισκόταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση