GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΓΑ: Δωρεάν παροχή βιβλίων σε 175.000 δικαιούχους

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 δικαιούχων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017, όπως ανακοίνωσε η διο...


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 δικαιούχων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.

Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Ειδικότερα, για τη Λέσβο που επλήγη από το σεισμό, όλοι οι δικαιούχοι που έκαναν αίτηση, θα λάβουν δωρεάν βιβλία, απευθυνόμενοι στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Το πρόγραμμα ισχύει από 1-9-2017 έως 8-5-2018 και εφαρμόζεται σε όλους τους Νομούς της χώρας.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι επιλέγουν, καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20 ευρώ, μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα, κλπ από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.

Οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία, αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους. Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών, εκτός από βιβλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση