GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η "οικογένεια" του Αχαρναϊκού για τον χαμό του 17χρονου Γιώργου Πρίντεζη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ο ...


Στο πένθος έχει βυθιστεί η "οικογένεια" του Αχαρναϊκού για τον χαμό του 17χρονου Γιώργου Πρίντεζη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των "πράσινων", άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από σήμερα ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Γιώργου Πρίντεζη που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν αθλητής των Ακαδημιών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ και συγκεκριμένα ανήκε στην ομάδα Νέων. Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ.

Οι Διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ και του Ερασιτέχνη, οι προπονητές αλλά και όλοι οι συναθλητές του Γιώργου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Πρίντεζη. Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά. Δύναμη και υπομονή να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση