GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 17 οι νεκροί από τον τυφώνα Ίρμα

Στους 17 ανέρχονται οι νεκροί από τον κυκλώνα Ίρμα που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα νησιά της Καραϊβικής, σύμφωνα με τον νεότερο απ...


Στους 17 ανέρχονται οι νεκροί από τον κυκλώνα Ίρμα που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα νησιά της Καραϊβικής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στο ολλανδικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ άλλοι 43 τραυματίστηκαν. Από τους τραυματίες, οι 11 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Ρόναλντ Πλάστερκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Το νησί έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές από τον κυκλώνα. Σπίτια και επιχειρήσεις κατέρρευσαν, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τα βενζινάδικα καταστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Στον Άγιο Μαρτίνο έχουν σταλεί 200 Ολλανδοί στρατιώτες που βοηθούν στην αποκατάσταση των ζημιών, ιδίως στο αεροδρόμιο και το κεντρικό λιμάνι, ώστε να καταστεί δυνατή η αποστολή περισσότερης βοήθειας για τους πληγέντες κατοίκους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση