GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο - Κρατείται ο 67χρονος Γερμανός οδηγός

«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομε...


«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η 18χρονη που τραυματίστηκε στο τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς που έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κώστας Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ανέφερε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της, καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Όσον αφορά τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου, ο 67χρονος Γερμανός νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου, και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο του 67χρονου Γερμανού συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: Οι δύο οδηγοί των δικύκλων, καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος Έλληνας, συνεπιβάτιδα του οποίου ήταν η 18χρονη και δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 50 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στη δεύτερη μηχανή και ήταν πατέρας και γιος.

Ο 22χρονος Έλληνας διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι δύο επιβαίνοντες στις μηχανές, που κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος, έχουν μεταφερθεί στα γενικά νοσοκομεία «Ο Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση