GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Ματ Ντέιμον για τη συμμετοχή του Τραμπ στο "Μόνος στο σπίτι 2"

Ο διάσημος ηθοποιός Ματ Ντέιμον αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον λόγο που σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατάφερνε στ...


Ο διάσημος ηθοποιός Ματ Ντέιμον αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον λόγο που σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατάφερνε στο παρελθόν να κάνει εμφανίσεις σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.

"Η συμφωνία ήταν πως οποιοσδήποτε ήθελε να γυρίσει μια σκηνή σε κάποιο από τα κτίριά του έπρεπε απαραιτήτως να γράψει και ένα μικρό ρολάκι για τον ίδιο τον Τραμπ" ανέφερε ο Ματ Ντέιμον.

"Έπρεπε να σπαταλήσουμε μια ώρα της ημέρας για ένα α πλάνο", είπε, αναφερόμενος στα γυρίσματα της ταινίας "Άρωμα Γυναίκας" του σκηνοθέτη Μάρτιν Μπρεστ.

"Ο Τραμπ περπατάει και ο Αλ Πατσίνο του λέει "Καλημέρα κύριε Τραμπ"- έπρεπε να τον αποκαλέσει με το όνομά του", αναφέρει ο ηθοποιός περιγράφοντας την πρώτη του συνάντηση με τον τωρινό πρόεδρο. Ωστόσο ομολόγησε πως δεν υπήρχε πρόβλημα με το να κοπεί η σκηνή στο τελικό μοντάζ, κάτι που έγινε στην συγκεκριμένη ταινία. "Υποθέτω ότι στο "Μόνος στο σπίτι 2" την άφησαν μέσα" πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση