GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουντουρά: Το 2017 φαίνονται τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της αύξησης σε όλους τους τουριστικούς δείκτες

Τα επιτεύγματα στον ελληνικό τουρισμό περιέγραψε, σε συνέντευξή της στο Πρακτορείο 104,9 fm, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Όπως...


Τα επιτεύγματα στον ελληνικό τουρισμό περιέγραψε, σε συνέντευξή της στο Πρακτορείο 104,9 fm, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Όπως ανέφερε η κ. Κουντουρά, «το 2015 σχεδιάσαμε και υλοποιούμε μία εθνική-τουριστική πολιτική που έχει να κάνει με πέντε πολύ βασικούς άξονες. Είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, το να προωθήσουμε νέους ελληνικούς προορισμούς, να δημιουργήσουμε θεματικά προϊόντα, να ανοίξουμε νέες αγορές, όπως είναι η αγορά της Κίνας και της Ινδίας και να ενισχύσουμε άλλες αγορές που στο παρελθόν είχαν ατονήσει, όπως είναι η Αμερική και ο Καναδάς και φυσικά να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις».

«Δεν μπορούμε να φέρουμε νέο τουρισμό και τουρίστες εάν δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσουμε με ποιότητα και με υψηλές υπηρεσίες. Όλα αυτά τα εφαρμόζουμε από το 2015, που ήταν μία χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό. Είμαστε μία χώρα η οποία αναπτύσσεται, η οποία έχει τεράστιες προοπτικές και έχουμε καταφέρει με πολύ σκληρή δουλειά το 2017, πλέον, να φαίνονται τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα αύξησης σε όλους τους τουριστικούς δείκτες αφίξεων, εσόδων και ποιότητας» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση