GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση το 2017

Τη βούληση να ολοκληρωθεί η γ’ αξιολόγηση ως τα τέλη της χρονιάς επισημαίνει ο επικεφαλής του Eurogroup στην επιστολή του προς τους ΥΠΟΙ...


Τη βούληση να ολοκληρωθεί η γ’ αξιολόγηση ως τα τέλη της χρονιάς επισημαίνει ο επικεφαλής του Eurogroup στην επιστολή του προς τους ΥΠΟΙΚ με την οποία συνοψίζει τα αποτελέσματα του τελευταίου Eurogroup.

Σε αυτή αναφέρει ότι οι θεσμοί και οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν το όργανο για την κατάσταση στην Ελλάδα και τον σχεδιασμό για την τρίτη αξιολόγηση. Καλοσωρίστηκαν, αναφέρει, οι αναφορές από τους Θεσμούς ότι τα τεχνικά κλιμάκια έχουν ήδη αρχίσει την συλλογή στοιχείων στην Αθήνα.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Eurogroup, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα, 25 του μήνα για συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, "συμπεράναμε ότι η τρίτη αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, και στο ιδανικό σενάριο ως τα τέλη της χρονιάς".

Στην επιστολή γίνεται αναφορά και στην υπόθεση Γεωργίου όπου σημειώνεται πως αυτή είναι "επιζήμια για την φήμη των ελληνικών στατιστικών και την εμπιστοσύνη στους ελληνικούς θεσμούς γενικότερα". Θα συνεχίσουμε αναφέρει να παρακολουθούμε στενά της υπόθεση.

Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. .... Η Τρίτη ... Το Μακρόν (Ποντιακά) για Σένα Ανοργασμική Λίγδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση