GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαντορινιός: Καθαρότερες από πριν οι παραλίες του Σαρωνικού σε 20 μέρες - ΒΙΝΤΕΟ

"Πλήρως, αλλά πλήρως καθαρές, καθαρότερες και από ότι ήταν οι παραλίες και οι περιοχές αυτές, κατά δήλωση της εταιρείας που έχει αν...


"Πλήρως, αλλά πλήρως καθαρές, καθαρότερες και από ότι ήταν οι παραλίες και οι περιοχές αυτές, κατά δήλωση της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, θα είναι σε περίπου 20 ημέρες" δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, σχετικά με τις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα.

"Η εκτίμηση μου όμως είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχει μειωθεί αρκετά το φαινόμενο" τόνισε ο κ. Σαντορινιός μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ πρόσθεσε ότι "η απάντληση θα ολοκληρωθεί σε 20 ημέρες".

Ο κ. Σαντορινιός υποστήριξε ότι δεν υποεκτιμήθηκε η κατάσταση. «Από την πρώτη στιγμή, πήγε σκάφος του λιμενικού στην περιοχή του ναυαγίου και σε 4 ώρες είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να υπογραφεί η σύμβαση με την εταιρεία και να ξεκινήσει η κατασκευή του φράγματος" τόνισε.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση