GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

22 νεκροί από ποδοπάτημα σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Ινδία - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν το πρωί σε ώρα αιχμής σε σιδηροδρομ...


Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν το πρωί σε ώρα αιχμής σε σιδηροδρομικό σταθμό του χρηματο-οικονομικού κέντρου της Ινδίας, την πόλη Μουμπάι (Βομβάη), ανακοίνωσε σήμερα Ινδός κρατικός αξιωματούχος.

Τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε πάνω σε μια γέφυρα στον κεντρικό σταθμό Έλφινστοουν της πόλης στη διάρκεια νεροποντής, διερευνώνται, δήλωσε αξιωματούχος που βρέθηκε επί τόπου.

"Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση", δήλωσε ο Ντίπακ Σαβάντ, ο υπουργός Υγείας του δυτικού κρατιδίου Μαχαράστρα, που προέβη στον απολογισμό των θυμάτων.

Το ποδοπάτημα σημειώθηκε όταν ξέσπασε ξαφνικά σφοδρή βροχόπτωση και δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν να προφυλαχθούν κάτω από τη στέγη της πεζογέφυρας του σταθμού, είπε ένας από τους τραυματίες, ο Ακάς Κοτέτζα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Μανίς Μίσρα, ο οποίος βοήθησε κάποιους από τους τραυματίες, είπε ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε καθώς η αστυνομία και οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα για βοήθεια.

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση