GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχίλα στη Νίκαια - 24χρονος έσφαξε με 10 μαχαιριές τον θείο του

Μεγάλωσε σαν πραγματικός πατέρας τον γιο του δολοφονημένου αδελφού του, αλλά ο 24χρονος ανιψιός του έμελλε να τον ξεπληρώσει κόβοντας τ...


Μεγάλωσε σαν πραγματικός πατέρας τον γιο του δολοφονημένου αδελφού του, αλλά ο 24χρονος ανιψιός του έμελλε να τον ξεπληρώσει κόβοντας το νήμα της ζωής του με δέκα μαχαιριές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso.
Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έκαναν ενδελεχή έρευνα στους χώρους της διπλοκατοικίας της οικογένειας, όταν ο τρίτος αδελφός του θύματος βρήκε νεκρό τον 55χρονο λογιστή με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, τον θώρακα και τον λαιμό. Το σκηνικό που αντίκρισαν ήταν ένα παραβιασμένο παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού.
Όλα έδειχναν ληστεία, όμως οι έμπειροι αστυνομικοί βρήκαν ανέγγιχτο σε ένα από τα συρτάρια του σπιτιού έναν φάκελο με 2.500 ευρώ και κατάλαβαν ότι ο δολοφόνος τα είχε όλα σκηνοθετήσει. Μαζί με τους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη και να τα ταυτοποιήσουν ύστερα από εξειδικευμένες έρευνες.
Όπως διαπίστωσαν, ο δολοφόνος δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο ανιψιό του θύματος, που ο 55χρονος είχε αναλάβει την επιμέλειά του από το 2004, όταν είχε βρει τραγικό θάνατο ο αδελφός του και πατέρας του 24χρονου. Ο νεαρός συνελήφθη και ομολόγησε πως έσφαξε τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε, επειδή θεώρησε ότι προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού πατέρα του.
"Επισκέφθηκα τον θείο μου για να του επιστρέψω κάποια χρήματα που μου είχε δανείσει. Καθίσαμε να συζητήσουμε και ξεκίνησε να κάνει προσβλητικά σχόλια για τον νεκρό πατέρα μου, με αποτέλεσμα να θολώσω, να αρπάξω ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον χτυπήσω" κατέθεσε.
Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του δράστη, που ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, είχε βρεθεί νεκρός και κλειδωμένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, στην περιοχή των Πετραλώνων. Τότε, ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε συμμορία ληστών που είχαν επιχειρήσει να τον ληστέψουν ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αλλά το θύμα είχε αντισταθεί, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν. Από τότε την ανατροφή του παιδιού (ήταν 11 ετών τότε) του αδικοχαμένου αστυνομικού είχε αναλάβει ο αδελφός του, χωρίς να φαντάζεται ότι ύστερα από 13 χρόνια θα έβρισκε τον θάνατο από το χέρι του.
Χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 24χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση