GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 2 εκατόμμυρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο σκοτάδι στη Φλόριντα εξαιτίας του κυκλώνα Ίρμα

Ο κυκλώνας Ίρμα βύθισε την Κυριακήστο σκοτάδι περίπου 2 εκατομμύρια νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στη Φλόριντα σήμερα, την ώρα που εκατομμύ...


Ο κυκλώνας Ίρμα βύθισε την Κυριακήστο σκοτάδι περίπου 2 εκατομμύρια νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στη Φλόριντα σήμερα, την ώρα που εκατομμύρια άλλα κινδυνεύουν με διακοπή της ηλεκτροδότησης καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα σαρώνουν τις δυτικές ακτές της πολιτείας, επισήμαναν σήμερα οι εταιρείες διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, τονίζοντας ότι η αποκατάσταση της λειτουργίας του δικτύου θα χρειαστεί εβδομάδες.

Προς το παρόν, η κακοκαιρία έχει επηρεάσει τους καταναλωτές της εταιρείας Florida Power & Light's (FPL) στο νότιο και ανατολικό τμήμα της πολιτείας.

Η FPL, η μεγαλύτερη πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στη Φλόριντα, γνωστοποίησε ότι περισσότεροι από 1,9 εκατομμύρια από τους πελάτες της δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα γύρω στις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα, ιδίως στις κομητείες Μαϊάμι Ντέιντ, Μπρόουαρντ και Παλμ Μπιτς.

«Θα χρειαστεί να ανοικοδομήσουμε τμήμα του συστήματός μας, ιδίως στο δυτικό τμήμα της πολιτείας. Αυτή η διαδικασία αποκατάστασης της λειτουργίας θα διαρκέσει εβδομάδες, όχι ημέρες» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας Ρομπ Γκουλντ σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση