GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Εισαγγελέα ο πλοιοκτήτης του "Αγία Ζώνη 2" - Γιατί δηλώνει ενοχλημένος

«Ήρθα να καταθέσω στην Εισαγγελία στοιχεία για ενέργειες που γίνονται εις βάρος της εταιρείας μου» δήλωσε, εξερχόμενος από το δικαστικό ...


«Ήρθα να καταθέσω στην Εισαγγελία στοιχεία για ενέργειες που γίνονται εις βάρος της εταιρείας μου» δήλωσε, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά, ο ιδιοκτήτης του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2», Θεόδωρος Κουντούρης.

Η συνήγορος του ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου μίλησε στο ΑΜΠΕ και ανέφερε ότι ο κ. Κουντούρης είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ενώ η εταιρεία του είναι υπεύθυνη για την όλη διαχείριση της απορρύπανσης στις παράκτιες περιοχές, αλλά και στην απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο, την ίδια ώρα τού επιβάλλονται ενέργειες από τις αρμόδιες Αρχές, με τις οποίες δεν συμφωνεί.

Στο μεταξύ, το πετρελαιοφόρο «Aegean breeze 1», μετά από σχετικό έγγραφο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, θα απαντλήσει τα υπόλοιπα καύσιμα που βρίσκονται στις δεξαμενές του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2» στον Σαρωνικό και βρίσκεται, ήδη, στο σημείο του ναυαγίου.

Την απάντληση των καυσίμων διεκδικούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλη εταιρεία με το πλοίο «Siros».

Τα δύο πλοία ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες και η μία έχει αιτηθεί να απαντλήσει το πετρέλαιο ως πετρελαιοειδή κατάλοιπα και η άλλη ως φορτίο.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση