GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ για τα 2 χρόνια από τις εκλογές: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

"Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτησ...


"Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές του 2015.

"Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο. Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία. Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη”, έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους" προσθέτει η ΝΔ.

Η ΝΔ σημειώνει ότι "το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022. Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα. Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους".

Και καταλήγει: "ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης... Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;".

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση