GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκίμπε: Τίποτα δεν τελείωσε, ελπίζουμε στην 2η θέση

Ικανοποιημένος με την απόδοση της Εθνικής ομάδας, παρότι δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα επί του Βελγίου, δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε στ...


Ικανοποιημένος με την απόδοση της Εθνικής ομάδας, παρότι δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα επί του Βελγίου, δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γερμανός προπονητής εξήγησε πως η Ελλάδα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε επιθετικές ομάδες και ευχήθηκε το Βέλγιο να συνεχίσει με νίκες και στα υπόλοιπα ματς.

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ το Βέλγιο για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ήμασταν πολύ άτυχοι σήμερα γιατί αμυνθήκαμε καλά και είχαν πολύ λίγες ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές στιγμές για να κερδίσουμε το ματς. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο.

Ελπίζουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς με Κύπρο και Γιβραλτάρ και το Βέλγιο να συνεχίζει να κερδίζει και να δείξει καλό πρόσωπο και στο ματς απέναντι στη Βοσνία. Ας ελπίσουμε να έχουμε δύο ακόμα ευκαιρίες τον Νοέμβριο να παίξουμε στα μπαράζ και να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να συνοδεύσουμε τους φίλους μας από το Βέλγιο στη Ρωσία», δήλωσε αρχικά ο Σκίμπε.

Για το αν είπε κάτι στον Μαρτίνεθ για το επόμενο ματς στη Βοσνία: «Δεν χρειάστηκε να πω κάτι. Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που του αρέσει να νικάει. Είναι μία εξαιρετική ομάδα και πιστεύει ότι θα συνεχίσει αναλόγως. Του έδωσα μόνο συγχαρητήρια για την πρόκριση».

Για την εικόνα στο παιχνίδι της Πέμπτης και την διαφορά με το σημερινό ματς: «Η ομάδα μας έχει καλύτερη απόδοση όταν αγωνίζεται απέναντι σε επιθετικές ομάδες γιατί λειτουργούμε καλύτερα. Επίσης είδαμε ότι και οι Βέλγοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Εσθονία».

Για τον Τάσο Δώνη: «Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Τον είδα στη Γαλλία που είχε πολύ καλές εμφανίσεις. Μαζί με τον Φορτούνη και τον Μήτρογλου πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ δυνατή τριάδα στην επίθεση».

Για το πως άλλαξε η εικόνα σε σχέση με το ματς της Πέμπτης: «Είναι πιο εύκολο να παίξεις όταν έχεις χώρους. Ελέγχαμε το παιχνίδι, οι Εσθονοί όμως αμύνονταν συνέχεια. Είχαμε εξαιρετική απόδοση και με το Βέλγιο και με τη Βοσνία. Είμαστε πολύ καλύτερα σε σχέση με δύο χρόνια πίσω».

Για το αν αισθάνεται ο ίδιος να έχει κάποια ευθύνη για το έναν βαθμό στα δύο ματς: «Σίγουρα είμαι υπεύθυνος πάντα γιατί είμαι ο προπονητής. Τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα κάναμε το καλύτερο δυνατό ως τώρα. Αλλά από εκεί και πέρα ναι είμαι ο προπονητής και άρα είμαι υπεύθυνος για τον έναν βαθμό».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση