GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στη Ρωσία - 300 εγκλωβισμένοι τουρίστες έπειτα από κατολίσθηση - ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις ρωσικές Αρχές καθώς 300 τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στην ορεινή περιοχή Elbrus στον Καύκασο ύστερα από κατο...


Συναγερμός έχει σημάνει στις ρωσικές Αρχές καθώς 300 τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στην ορεινή περιοχή Elbrus στον Καύκασο ύστερα από κατολίσθηση, σύμφωνα με το Russia Today.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σπεύδουν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των τουριστών.

"Υπάρχουν 300 τουρίστες στην περιοχή όπου σημειώθηκε η κατολίσθηση, παγιδεύτηκαν γιατί αποκλείστηκε ο δρόμος Prokhladniy-Azau. Η κατάσταση δεν χαρακτηρίζεται κρίσιμη" δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου έκτακτης ανάγκης στο RIA Novosti.

Περίπου 7.700 άτομα θα μπορούσαν να επηρεαστούν από την καταστροφή, καθώς η ορμητική λάσπη έπληξε δρόμους που συνδέουν την περιοχή με άλλα μέρη αναφέρει το πρακτορείο TASS.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Russia Today

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Ruptly TV

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση