GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχεια στο θρίλερ εξαφάνισης του 35χρονου κτηνοτρόφου - Η δραματική έκκληση της συζύγου του - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία εικοσιτετράωρα αγωνίας έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του κτηνοτρόφου, Ηλία Ντρίκου, από την περιοχή Φιλιατών ...


Τρία εικοσιτετράωρα αγωνίας έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του κτηνοτρόφου, Ηλία Ντρίκου, από την περιοχή Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ. Χωρίς προφανή λόγο, χωρίς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, μοιάζει σαν αν άνοιξε η γη και να τον «κατάπιε».

Το πρωί της Κυριακής ήταν η τελευταία φορά που ο 35χρονος πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα για να περιποιηθεί τα ζώα του και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana Live», η μητέρα και η σύζυγος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου απηύθηναν δραματική έκκληση για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι.

Συγκλονισμένη η σύζυγός του, εξιστόρησε όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής, λέγοντας ότι μίλησε δύο φορές μαζί του το τηλέφωνο.

Περιέγραψε το τελευταίο τηλεφώνημα πριν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του άντρα της και το πώς ξεκίνησε η αγωνιώδης αναζήτηση.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση