GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 λάθη που αφυδατώνουν το πρόσωπό σου

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μικρές, καθημερινές συνήθειες, όπως η λάθος επιλογή ή χρήση του σαπουνιού που χρησιμοποιείς, μπορεί να βλάψει την...


Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μικρές, καθημερινές συνήθειες, όπως η λάθος επιλογή ή χρήση του σαπουνιού που χρησιμοποιείς, μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα σου και να προκαλέσει την εμφάνιση περισσότερων ρυτίδων;

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, υπάρχουν 3 κοινά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, όσον αφορά το σαπούνι που επιλέγουν να πλύνουν το πρόσωπό τους:

Το ευχάριστο άρωμα δεν σημαίνει και υγιεινό

Είναι λογικό να προτιμήσεις κάποιο σαπούνι που μυρίζει όμορφα, χωρίς όμως να περιέχει εκείνα τα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα.

Το καλύτερο είναι να διαβάζεις πάντα τα συστατικά κάθε προϊόντος και να αποφεύγεις χημικά και συνθετικά αρώματα που βλάπτουν και αφυδατώνουν το πρόσωπο.

Το ξεβγάζετε πολύ γρήγορα

Το σαπούνι χρειάζεται περίπου 45 δευτερόλεπτα για να δράσει και να εισχωρήσει στο δέρμα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πλύνετε το πρόσωπό σας, κάνετε απαλό, κυκλικό μασάζ σε όλη την επιφάνεια του και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Δεν ξεπλένετε το πρόσωπό σας μετά το μπάνιο

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να μένουν τα χημικά από το σαμπουάν και το κοντίσιονερ στο πρόσωπό σας και να προκαλούν αφυδάτωση.

Να θυμάστε ότι πρέπει να ξεβγάζετε πάντα το πρόσωπό σας μετά από κάθε λούσιμο, με ένα ενυδατικό, καθαριστικό σαπούνι προσώπου.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση