GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μυστική Περιοχή 51 και οι θεωρίες συνωμοσίας για ύπαρξη εξωγήινων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Βαθιά στην έρημο της Νεβάδα βρίσκεται μια μυστηριώδης περιοχή που ονομάζεται Περιοχή 51. Η διαβόητη αμερικανική αεροπορική βάση, που πολ...


Βαθιά στην έρημο της Νεβάδα βρίσκεται μια μυστηριώδης περιοχή που ονομάζεται Περιοχή 51.

Η διαβόητη αμερικανική αεροπορική βάση, που πολλοί πιστεύουν ότι αποτελεί το σημείο όπου ο στρατός συναντά και επικοινωνεί με εξωγήινους, τελεί υπό αυστηρή φρούρηση.

Η τοποθεσία, η οποία υπάγεται στην Αεροπορική Βάση Έντουαρντς της Καλιφόρνιας, περιβάλλεται από άγονα βουνά, τα οποία καθιστούν αδύνατη την προσέγγιση οποιουδήποτε δεν διαθέτει υψηλή διαβάθμιση ασφαλείας.

Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία, δύο ερευνητές εξωγήινης δραστηριότητας, ο Tim και η Tracey Doyl, κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή Τίκαμπου, σε ύψος 2.500 μέτρων, η οποία απέχει 25 μίλια από τις εγκαταστάσεις και να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο.

Το ζευγάρι, που διαχειρίζεται το δημοφιλές κανάλι του YouTube UFO Seekers, χρησιμοποίησε ειδικές κάμερες με φακούς μεγάλων αποστάσεων για να καταγράψει και να μοιραστεί για πρώτη φορά με το κοινό εικόνες από τη μυστική τοποθεσία.

Για τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας σε ολόκληρο τον κόσμο, η πρώην «άκρως απόρρητη» τοποθεσία βρίσκεται στο επίκεντρο χιλιάδων μαρτυριών για επισκέψεις εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Το 2013, η CIA αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του Τομέα 51 στην Νεβάδα, απαντώντας σε ένα αίτημα βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην ενημέρωση. Πριν συμβεί αυτό, η υπηρεσία πληροφοριών αρνούνταν ακόμα και να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κομματιού γης στην έρημο της Νεβάδα, παρά τα επίμονα ερωτήματα δημοσιογράφων.

Αυτός που ανέφερε τον Τομέα 51 για πρώτη φορά επίσημα σε ομιλία του δεν ήταν άλλος από τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος φυσικά δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία για το τι συμβαίνει πραγματικά σε αυτό το «άδυτο» του αμερικανικού στρατού.

Εάν ποτέ αποχαρακτηριστούν οι φάκελοι του Τομέα 51, θα είναι μια σπουδαία μέρα για τους συνωμοσιολόγους, που έχουν «χτίσει» δεκάδες ιστορίες γύρω από αυτή την μυστηριώδη περιοχή.

UFO

Η πιο διάσημη θεωρία για την Περιοχή 51 είναι ότι βρίσκεται εκεί αποθηκευμένο ένα διαστημόπλοιο που συνετρίβη στον πλανήτη μας το 1947, μαζί με τις σορούς των εξωγήινων επιβατών του. Όπως ισχυρίζονται πολλοί συνωμοσιολόγοι, το διαστημικό όχημα μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις από το Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού και από τότε παραμένει εκεί. Ο στρατός έχει καταρρίψει τη θεωρία λέγοντας ότι το όχημα που συνετρίβη ήταν ένα αερόστατο παρακολούθησης που απλώς προσγειώθηκε σε ένα ράντσο.

Majestic 12

Μια άλλη περίεργη θεωρία, θέλει την Περιοχή 51 να είναι η έδρα μιας μυστηριώδους παγκόσμιας κυβέρνησης, με το κωδικό όνομα Majestic 12 ή ΜJ-12. Αυτή φέρεται να δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου Τρούμαν το 1947 με πρώτο της μέλημα την ανάκτηση και την εξέταση ενός - ακόμα - διαστημόπλοιου που συνετρίβη στη Γη.

Αυτή η θεωρία βασίστηκε σε δήθεν απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν το 1984 μετά από υποτιθέμενη διαρροή πληροφοριών. Μετά από έρευνα, το FBI επιβεβαίωσε ότι τα έγγραφα είναι τελείως ψεύτικα.

Ταξίδι στο χρόνο

Σύμφωνα με πολλούς, στα εργαστήρια της Περιοχής 51 πραγματοποιούνται προηγμένα πειράματα που έχουν ήδη καταστήσει δυνατά τα ταξίδια στον χρόνο και την τηλεμεταφορά.

Πιστεύεται ότι οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται από το μέλλον για να μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά του σύμπαντος, ενώ στο δημοσίευμα της Mirror αναφέρονται και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Mirror, Πηγή φωτο: ufoseekers/Youtube, Rex

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση