GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν τα απολιθωμένα ίχνη βάδισης του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατ. χρόνων που είχαν κλαπεί

Στη Θεσσαλονίκη εντόπισαν τα στελέχη της Ασφάλειας Χανίων, τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου, ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών, ...


Στη Θεσσαλονίκη εντόπισαν τα στελέχη της Ασφάλειας Χανίων, τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου, ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών, που εκλάπησαν από το Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά.

Για το θέμα είχαν ξεκινήσει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Κισάμου διότι η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ο δράστης μπορεί να κατάγεται από την περιοχή. Ωστόσο διεξάγονταν έρευνες και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τη βοήθεια των υπόλοιπων διευθύνσεων, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης στη Θεσσαλονίκη.

H κλοπή διαπιστώθηκε από πολίτη που επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες το σημείο ο οποίος και ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στη συνέχεια το χώρο επισκέφθηκαν στελέχη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, όπου διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί δέκα από τα περίπου 40 πετρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση