GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτη τραγωδία - 5χρονος παίκτης της Γκρενόμπλ κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε στο νοσοκομείο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Γαλλία. Τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 5χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσ...


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Γαλλία. Τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 5χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, συνεπεία καρδιακής προσβολής που υπέστη στο γήπεδο κατά την διάρκεια αγώνα της Γκρενόμπλ για το πρωτάθλημα με παίκτες ηλικίας κάτω των έξι ετών!

Πρόκειται για τον Τιντιάνε Νιμάγκα, ο οποίος υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των ιατρών που τον παρέλαβαν μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Τιντιάνε Νιμάγκα, μέλους της Ακαδημίας U6, ο οποίος υπέκυψε μετά από καρδιακή προσβολή, ενώ απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Καθ΄ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του, ήμασταν σ΄ επαφή με την οικογένεια του, πιστεύοντας πως θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το χαμόγελο του. Αλλά δυστυχώς... Τα τρομερά νέα, έχουν συγκλονίσει τον σύλλογο μας. Σύσσωμη η οικογένεια της Γκρενόμπλ, στέλνει τα βαθιά συλλυπητήρια της, στους γονείς, στον αδελφό του Μαλίκ Σι (σ.σ. παίκτη της ομάδας μας U13), στην οικογένεια και σε όσους τον γνώριζαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση