Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

  Χωρίς ρεύμα το 65% της Φλόριντα - Τι παραδέχθηκε σύμβουλος του Λευκού Οίκου


  Για αρκετές ημέρες θα μείνουν μακριά από τα σπίτια τους όσοι τα εγκατέλειψαν πριν «χτυπήσει» τη Φλόριντα ο τυφώνας 'Ιρμα.

  Ίσως χρειαστούν ακόμη και εβδομάδες για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές της πολιτείας, παραδέχθηκε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Τομ Μπόσερτ.

  Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια κάτοικοι της Φλόριντα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας του τυφώνα, κάτι που αντιστοιχεί στο 65% της πολιτείας.

  «Πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή. Το ρεύμα μπορεί να παραμείνει κομμένο για εβδομάδες», δήλωσε ο Μπόσερτ. «Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση αυτού του είδους στην ιστορία των ΗΠΑ, με εργάτες από κάθε περιοχή, ακόμη και από τον Καναδά», πρόσθεσε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

  Παράλληλα, επεσήμανε στους κατοίκους της Φλόριντα ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους προτού τους δοθεί η άδεια για αυτό. «Μπορεί να πάρει εβδομάδες», προειδοποίησε, ιδιαίτερα στα νησιά Κις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Χωρίς ρεύμα το 65% της Φλόριντα - Τι παραδέχθηκε σύμβουλος του Λευκού Οίκου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr