GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατείται ο 67χρονος οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη κρατείται από την Αστυνομία, ενώ οι συνθήκες κάτω...


Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη κρατείται από την Αστυνομία, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν ερευνώνται.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ο 67χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, είναι υπήκοος Γερμανίας, και ανακρίνεται από την Τροχαία.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος Έλληνας, ένας 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, 51 ετών. Οι δύο τελευταίοι που επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα συνδέονταν ήταν πατέρας και γιος.

Από το σημείο του δυστυχήματος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη μία 18χρονη Ελληνίδα, η οποία επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο Έλληνα. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση