GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6 χρήσεις του αλουμινόχαρτου που δεν φαντάζεστε

Πιθανόν να συνηθίζετε να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για να τυλίξετε το φαγητό σας. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ...


Πιθανόν να συνηθίζετε να το χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για να τυλίξετε το φαγητό σας. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλετε αυτό το φαινομενικά μονόπλευρο υλικό από την αχρηστία του. Δείτε που θα σας χρησιμεύσει και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές του.

1.Καλύψτε με αλουμινόχαρτο τα ντουλάπια της κουζίνας και τα συρτάρια σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα φωτίσετε ακόμη και τις πλέον σκοτεινές γωνιές τους και θα προφυλάξετε το υλικό των ντουλαπιών από πιθανές φθορές.

2.Φτιάξτε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και χρησιμοποιήσετε αυτό το αυτοσχέδιο «σφουγγάρι» για να καθαρίσετε τα λίπη από το τηγάνι σας, τη σχάρα του φούρνου ή την ψησταριά σας.

3.Προστατέψτε τη βεράντα ή τον κήπο σας από τα ανεπιθύμητα σημάδια που αφήνουν πίσω τους τα πουλιά κρεμώντας λωρίδες από αλουμινόχαρτο από τα δέντρα και τα φυτά σας.

4.Κάντε το σιδέρωμα των ρούχων σας πιο εύκολη υπόθεση τοποθετώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο κάτω από το σιδερόπανό σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ζάρες από τα ρούχα σας θα εξαφανιστούν άμεσα και αποτελεσματικά.

5.Φτιάξτε ένα χωνί από αλουμινόχαρτο για να μεταφέρετε εύκολα διάφορα υγρά (π.χ. νερό, ξίδι ή λάδι) σε άλλα δοχεία. Επειδή το υλικό είναι εξαιρετικά εύπλαστο μπορείτε να του δώσετε οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε και να το εφαρμόσετε ακόμα και σε πολύ στενά στόμια.

6.Χρησιμοποιήστε το για να μεταφέρετε ή να αλλάξετε θέση στα πιο βαριά έπιπλά σας. Τυλίξτε τα πόδια τους με αλουμινόχαρτο και σύρετέ στη νέα τους θέση χωρίς φόβο ότι θα γδάρετε ή θα καταστρέψετε το πάτωμά σας.

Πηγή: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση