GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "βαπόρι" από την Τουρκία μετέφερε 700 κιλά χασίς - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 700 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν από τα στελέχη του λιμενικού στη Νίσυρο, στους εσωτερικούς χώρους ξύλινου ιστιοφόρου...


Περίπου 700 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν από τα στελέχη του λιμενικού στη Νίσυρο, στους εσωτερικούς χώρους ξύλινου ιστιοφόρου σκάφους, σημαίας Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης ενημερώθηκε για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά Νισύρου, με τρεις αλλοδαπούς επιβάτες. Άμεσα έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέον πλοίο και ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε από φορτηγό πλοίο σημαίας Μάλτας, ενώ λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε η ρυμούλκησή του με προορισμό το λιμένα Μανδρακίου Νισύρου, όπου και κατέπλευσαν πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Eν συνεχεία μετά από αξιολόγηση των πρώτων στοιχείων και ενημέρωση της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε έρευνα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου στο ιστιοφόρο , όπου εντοπίστηκαν σε πλαστικές σακούλες περίπου 700 κιλά κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση