GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες διαρροές για τον 8ο κύκλο του "Game of Thrones"

Η παραγωγή του όγδοου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" ξεκινά τον Οκτώβριο και ο ιστότοπος των θαυμαστών της σειράς...


Η παραγωγή του όγδοου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" ξεκινά τον Οκτώβριο και ο ιστότοπος των θαυμαστών της σειράς «Watchers on the Wall» - από τον οποίο συχνά μαθαίνουμε νέα - αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη casting για δύο καινούργιους ρόλους.

Ο ένας είναι ένα κορίτσι του Βορρά, ηλικίας 8 χρονών. Ο χαρακτήρας αυτός θα μοιάζει πολύ με αυτόν της Λιάνα Μόρμοντ, θα είναι άφοβη δηλαδή και θα λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους. Ο ιστότοπος εκτιμά ότι ενδέχεται να έχει συγγενική σχέση με τη Λιάνα Μόρμοντ ή να είναι μέλος άλλης εξέχουσας οικογένειας του Βορρά.

Το δεύτερο casting αφορά σε ένα αγόρι, της ίδιας ηλικίας ή και λίγο μεγαλύτερο. Ο ρόλος περιγράφεται ως ένα φτωχό αγόρι το οποίο πρέπει να αγωνιστεί για τα πάντα. Οι εικασίες του ιστότοπου το εμφανίζουν είτε στο King's Landing είτε στο Essos.

Επικρατεί ασάφεια για το πώς ακριβώς θα είναι αυτοί οι χαρακτήρες. Ακόμη και για το αν θα είναι καινούργιοι χαρακτήρες ή απλώς flashback χαρακτήρων που γνωρίζουμε ήδη. Το «TV Guide» αναρωτιέται ακόμη και το κατά πόσον το κορίτσι και το αγόρι είναι τα μελλοντικά παιδιά της Ντενέρις Ταργκάριεν και του Τζον Σνόου.

Η εταιρεία HBO κρατά επτασφράγιστο μυστικό την πλοκή του όγδοου κύκλου, τόσο που κινηματογραφούν πολλές εκδοχές για το τέλος της ιστορίας για να μπερδεύεται ο κόσμος.

Πηγές πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση