GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ! Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη από την 82η ΔΕΘ...

Δείτε απευθείας την συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Συνεδ...


Δείτε απευθείας την συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

3 σχόλια

  1. Kyriakouli Εάν Εσύ Εκπροσωπής Τα Συμφέροντα ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΌΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ .... ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ!!!!

    Ο Κύριος... Χαμμένος σε σχέση μαζί Σου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!!

    Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΌΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ (για ευνόητους λόγους) ΤΗΝ Σβάστηκα!!!

    Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!

    Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

    Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Yes Man!!!

    STO DIAOLO ME THN DEXIA - ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ !!!!!

    Kyriakouli and Alex Δεν ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ el dorado!!!

    ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είπε ο Μητσοτάκης!!!

    «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

    Ποτέ ίσως άλλοτε στην ιστορία αυτού του τόπου σε μια φράση δεν έχουν ειπωθεί τόσα πολλά.

    Για την ακρίβεια δεν είχε προσφερθεί στο φιλοθεάμον κοινό τέτοιο ξεβράκωμα από τον γυμνό βασιλιά του νεοφιλελευθερισμού.

    Τι μας είπε ο «μετριοπαθής», ο «ήπιος», ο «κεντροδεξιός» κύριος Μητσοτάκης;

    Ότι η κοινωνική ισότητα καταστρατηγεί τη δημοκρατία και ότι κινείται στον αντίποδα της ανθρώπινης φύσης!

    Ότι η «ανισότητα» (προσέξτε: η ανισότητα» και όχι η «διαφορετικότητα») αποτελεί στοιχείο του ανθρώπινου DNA και άρα είναι ο αρμός πάνω στον οποίο πρέπει να οικοδομούνται οι ανθρώπινες κοινωνίες!

    Δια των χειλέων του η κοινωνική ανισότητα έφτασε να συνιστά ξετσίπωτα πολιτικό πρόταγμα και να ξεστομίζεται επίσημα ως προεκλογικού τύπου διακηρυκτικός λόγος!

    Τύφλα να έχει ο κοινωνικός δαρβινισμός!Τύφλα να έχει ο Μάλθους!

    Ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος αγορεύει περί το μέλλον, ο οποίος ομιλεί εν έτει 2017 για να μας πουλήσει τα οράματα του για το πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030, μας το ξεκαθάρισε (εν τη πολιτική αφελεία του;): Θέλει μια χώρα, μια κοινωνία κι έναν λαό που θα ζούνε… 250 χρόνια πίσω.

    Πίσω κι από εκείνο το «Ελευθερία – ΙΣΟΤΗΤΑ – αδελφοσύνη» της Γαλλικής Επανάστασης!

    Τόσο «μαύρο» είναι το μέλλον που μας τάζουν. Φτιαγμένο με τα ίδια πάντα καπιταλιστικά υλικά, με τις ίδιες θεωρίες περί «άξιου και ικανού», με την ίδια κατασταλτική ιδεοληψία που αντανακλά και θέλει να αναπαραγάγει σε επίπεδο συνείδησης την επιβολή του «δίκιου του ισχυρού».

    Και που όταν ανοίγουν οι υπόνομοι του συστήματος, εμφανίζονται κάποιοι και τα χρησιμοποιούν όλα αυτάγια να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στους νόμους της Νυρεμβέργης.

    Γρηγορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εμφανίσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ επιβεβαίωσαν την απόλυτη πολιτική γύμνια και την πολιτική κενολογία του.

    Ο Κυρ. Μητσοτάκης, κι αυτές τις περιορισμένες φορολογικές εξαγγελίες που κατέθεσε στην Θεσσαλονίκη, τις εμφάνισε ως παραδοσιακός Μαυρογιαλούρος.

    Κι’ αυτό γιατί ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρ’ ότι πιο μνημονιακός από το μνημόνιο, “ξέχασε” να τις κοστολογήσει και “ξέχασε” να καταγράψει τα ισοδύναμα μέτρα που θα τις αντικαταστήσουν και θα πέσουν βαριά στις πλάτες του ελληνικού λαού.

    Πέραν τούτων, εξάρτησε την υλοποίηση των όποιων φορολογικών εξαγγελιών του, γιατί μόνο φορολογικές υπήρξαν οι συγκεκριμένες εξαγγελίες του, τα αλλά ήταν αόριστο ευχολόγιο, από την δεινή ικανότητα του να πείσει την τρόικα να αποδεχθεί τις προτάσεις του, ικανότητα που υποτίθεται δεν διέθεταν ΓΑΠ, Σαμαράς και Τσίπρας αλλά την διαθέτει με το παραπάνω, όπως είπε αυτοθαυμαζόμενος, ο ίδιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση