GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός θάνατος 86χρονου με αλυσοπρίονο - ΦΩΤΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου ένας 86χρονος άνδρας στην Ηλεία, όταν επιχείρησε να κόψει ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του...


Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου ένας 86χρονος άνδρας στην Ηλεία, όταν επιχείρησε να κόψει ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος από το Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, προσπάθησε να κόψει μία συκιά η οποία βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο.

Δυστυχώς όμως, το εργαλείο μετατράπηκε σε… φονικό όπλο. Το αλυσοπρίονο ξέφυγε από τα χέρια του 86χρονου και τον τραυμάτισε θανάσιμα ανάμεσα στο στήθος και τη μασχάλη του, κόβοντας του μία κεντρική αρτηρία.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε αμέσως, χωρίς οι δικοί του να προλάβουν να αντιδράσουν, κάνοντας λίγα βήματα πιο πέρα από το σημείο που βρισκόταν και καταλήγοντας στο χώμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε εκεί, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση