GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστοί τραγουδιστές καλούν τον κόσμο να βοηθήσει 8χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Ευαγγελία από τα Χανιά, η οποία έχει διαγνωσθεί με επιθηλιακό όγκο Wilms και οι τελευταίες ελπίδες επ...


Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Ευαγγελία από τα Χανιά, η οποία έχει διαγνωσθεί με επιθηλιακό όγκο Wilms και οι τελευταίες ελπίδες επιβίωσης βρίσκονται στην Αγγλία στο νοσοκομείο Harley Street Clinic.

Ωστόσο, το κόστος της θεραπείας για το 8χρονο κοριτσάκι είναι τεράστιο και ξεπερνά τις 300.000 λίρες. Όλος και περισσότερος κόσμος, επιχειρήσεις και απλοί πολίτες συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού, πραγματοποιώντας εράνους.

Δύο γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο ράπερ "Μηδενιστής" και ο Ρήγας Ραφτόπουλος από το συγκρότημα "Knock Out", στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο, μέσω facebook, προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουμε όπως μπορούμε την Ευαγγελία, να τα καταφέρει στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση