GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νότια Κορέα: Εγκρίθηκε πρόγραμμα αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας 8 εκατ. δολαρίων στην Βόρεια Κορέα

Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων αποφάσισε να στείλει η Νότια Κορέα στην Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το υπουργείο Ενοποίη...


Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων αποφάσισε να στείλει η Νότια Κορέα στην Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας.

Η βοήθεια θα χορηγηθεί στο πλαίσιο εφαρμογής πολιτικής βοήθειας προς τον Βορρά, η οποία δεν επηρεάζεται από την κλιμάκωση της έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο, ενώ ακολουθεί την έγκριση νέων σκληρότερων διεθνών κυρώσεων από τον ΟΗΕ εις βάρος της Πιονγιάνγκ.

Η Νότια Κορέα θα στείλει βοήθεια ύψους 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε προϊόντα διατροφής για τα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (World Food Programme) του ΟΗΕ. Παράλληλα, δρομολογείται η αποστολή φαρμακευτικής βοήθειας οικονομικού ύψους 3,5 εκατομμύρια δολάρια μέσω της UNICEF.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση