GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλκέτ Ριζάι μάζεψε χρήματα μέσα στη φυλακή για την 8χρονη που πάσχει από καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται το κύμα αγάπης για την 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από την Αγία Μαρίνα Χανίων που πάσχει από καρκίνο, η οποία ταξιδεύει με τ...


Συνεχίζεται το κύμα αγάπης για την 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από την Αγία Μαρίνα Χανίων που πάσχει από καρκίνο, η οποία ταξιδεύει με την οικογένεια της από την Κρήτη στην Μεγάλη Βρετανία με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία της.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως δεκάδες γνωστοί και άγνωστοι στην οικογένεια της Ευαγγελίας κάτοικοι του Λονδίνου, προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τους γονείς της, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα κατά την παραμονή τους στη Βρετανική πρωτεύουσα η οποία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Ο παππούς της Ευαγγελίας Γιώργος Καστρινάκης που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αγκάλιασαν την εγγονή του και αποκάλυψε πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος τηλεφώνησε στον πατέρα της Ευαγγελίας, Αλέκο και του είπε ότι συγκέντρωσε χρήματα από τους συγκρατούμενους του για να τα δώσει για τη θεραπεία της.

Μάλιστα ζήτησε υπουργική απόφαση για να βγουν τα χρήματα με νόμιμο τρόπο από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Δείτε το βίντεο από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση