GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 944 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις από κατασχέσεις - «Γονατίζουν» μισθωτοί και συνταξιούχοι

Περίπου 944 εκατ. ευρώ έχει εισπράξει από την αρχή του χρόνου η βιομηχανία των κατασχέσεων οι οποίες αριθμούν τις 971.429 με βάση τα στο...


Περίπου 944 εκατ. ευρώ έχει εισπράξει από την αρχή του χρόνου η βιομηχανία των κατασχέσεων οι οποίες αριθμούν τις 971.429 με βάση τα στοιχεία της ΑΑΔΕ μέχρι και το τέλος Ιουλίου.

Με βάση τα ίδια στοιχεία το επτάμηνο Ιανουαρίου Ιουλίου έγιναν συνολικά 132.375 νέες κατασχέσεις λογαριασμών ενώ το ποσό που εισπράχθηκε αντιστοιχεί στο 16,4% των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία που έφτασαν τα 7,48 δισ. ευρώ φτάνοντας το μέσο μηναίο ρυθμό αύξησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο 1.06 δισ. ευρώ.

Τούτο έστω και αν στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι 3 ακραίες υποθέσεις ελέγχου μηδενικής εισπρακτικής απόδοσης, με βεβαίωση 746 εκατ. Ευρώ όπως έσπευσε να διευκρινίσει η ανεξάρτητη αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση