GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί και απ' το κόμμα η συμπρόεδρος του AfD Φράουκε Πέτρι

Εκτός κόμματος φαίνεται πως οδηγείται η Φράουκε Πέτρι, πρώην συμπρόεδρος του ακροδεξιού AfD, που στις εκλογές της Κυριακής σημείωσε ρεκ...


Εκτός κόμματος φαίνεται πως οδηγείται η Φράουκε Πέτρι, πρώην συμπρόεδρος του ακροδεξιού AfD, που στις εκλογές της Κυριακής σημείωσε ρεκόρ μπαίνοντας στη Βουλή με ποσοστό περίπου 13%.
Έτσι, μια μέρα αφότου ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να μετέχει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, προκαλώντας αναταράξεις στους κόλπους του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Deutsche Welle σκοπεύει να αποχωρήσει απ' το κόμμα.
Η Πέτρι δεν παρέστη άλλωστε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας για την επιλογή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βερολίνο.
Αντιθέτως, σήμερα βρισκόταν στη Δρέσδη, απ' όπου σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa φέρεται να δήλωσε πως:. «Είναι σαφές ότι αυτό το βήμα έρχεται». Ωστόσο δεν ανέφερε ημερομηνία αποχώρησής της.
Με πληροφορίες από Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση