GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το...Πράσινό της φουστανάκι στο Beton7 η Τζούλη Σούμα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Λάβετε θέσεις! Η παράσταση “Το πράσινό μου το φουστανάκι” που “έκλεψε” κοιν...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Λάβετε θέσεις! Η παράσταση “Το πράσινό μου το φουστανάκι” που “έκλεψε” κοινό και ειδήμονες με την εξαίρετη Τζούλη Σούμα σε ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας “επιστρέφει” στη θεατρική ζωή μας για να την απολαύσουν όσοι δεν πρόλαβαν και να την ξαναδούμε όσοι την αγαπήσαμε. Το νέο ραντεβού δίνεται στο φιλόξενο Beton7 κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Λάβετε θέσεις και φύγαμε.Το νου σας, είναι για λίγες βραδιές.
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ της χαρισματικής Λένας Κιτσοπούλου είναι μια ιστορία προκλητική, σπαρταριστή, τολμηρή , σαρκαστική και χειμαρρώδης. Μια γυναίκα που αναζητά την ωραία θέα ενός παρανοϊκού κόσμου. Η ηρωίδα, που την υποδύεται η Τζούλη Σούμα, οδηγεί το θεατή σε μια διαδρομή όλο απρόοπτα, γεμάτη από βιτριολικό χιούμορ.
Την σκηνοθεσία υπογράφει με έμπνευση και αποτελεσματικότητα η Μαρία Αιγινίτου και η Σούμα αποδεικνύει τη σπάνια στόφα της σε ένα πολυεπίπεδο κείμενο.Τρέξτε!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία : Μαρια Αιγινίτου
Ερμηνεία: Τζούλη Σούμα
Σκηνικά : Γιάννης Θεοδωράκης
Κοστούμια : Νίκος Καρδώνης
Κίνηση : Φαίδρα Σούτου
Μουσική : Σπύρος Παρασκευάκος
Φωτισμοί : Δημήτρης Μπαλτάς
Φωτογραφίες: Αντώνης Λέκκος
Μακιγιάζ : Βαγγέλης Θώδος
Σχεδιασμός αφίσας -flyer : Ανδρέας Πούρνος


Θέατρο BETON 7
Πύδνας 7 /Βοτανικός 11 855
Στάση μετρό Κεραμεικός
τηλ : 210 7512625

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση