GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρουλάκης: Να αγκαλιάσουμε ξανά ανθρώπους που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Περιοδεία στην Ημαθία πραγματοποίησε ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στην υπό σύσταση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρ...


Περιοδεία στην Ημαθία πραγματοποίησε ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στην υπό σύσταση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, υποστήριξε ότι «ξεκινάμε μια πορεία για να φτιαχτεί η δημοκρατική παράταξη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χαμηλή επιρροή, ο στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε ξανά ανθρώπους που πίστεψαν ότι υπάρχει άλλος δρόμος, που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα προτιμήσω να πάω σπίτι μου από το να γίνω δημόσιος υπάλληλος της πολιτικής», είπε ακόμη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Όλα μαζί τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου έπρεπε να βρούμε ένα σχέδιο, ένα δικό μας μνημόνιο, να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο. Δεν έγινε αυτό και το πληρώσαμε. Κι αν δεν γίνει κάτι άλλο, να δυναμώσει αυτή η παράταξη, θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε και στο μέλλον», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος ζήτησε «ανατροπή» του πολιτικού κατεστημένου, καθώς ο λαός πρέπει να μάθει να ακούει αλήθειες.

«Έγινα γραμματέας και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου ένα ρουσφέτι. Έγινα γραμματέας και ευρωβουλευτής χωρίς ποτέ να έχω δημαγωγήσει. Έχω πληρώσει ακριβά ότι πάντα έλεγα την άποψή μου, με θάρρος κι απέναντι στο κυρίαρχο ρεύμα», επισήμανε στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης και για τον νέο πολιτικό φορέα της δημοκρατικής παράταξης, σημείωσε: «Δεν θέλω μια πολυκομματική Βαβέλ. Θέλω ένα θεσμικό κόμμα που θα έχει ενιαία προοδευτική άποψη στα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας».

Πηγή ρεπορτάζ: pliroforiodotis.gr, ΑΜΠΕ

Δείτε το βίντεο από το www.pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση