GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Μεταβολή του καιρού από τη δυτική - βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από ...


Μεταβολή του καιρού από τη δυτική - βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, προβλέπει η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

1. Τη νύχτα της Κυριακής

Το βόρειο Ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου.

2. Τη Δευτέρα

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι η δυτική Πελοπόννησος και η δυτική Στερεά και προς το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.

3. Την Τρίτη

Κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια.

Και πιθανόν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική και η Πιερία) και η ανατολική Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση