GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτη τραγωδία - Έγκυος αυτοκτόνησε επειδή η οικογένεια της δεν την άφησε να κάνει καισαρική - ΒΙΝΤΕΟ

Μια 26χρονη έγκυος πήδηξε από τον 5ο όροφο μαιευτηρίου στην πόλη Γιουλίν στην επαρχία Σααντζί της Κίνας επειδή οι συγγενείς της δεν συνα...


Μια 26χρονη έγκυος πήδηξε από τον 5ο όροφο μαιευτηρίου στην πόλη Γιουλίν στην επαρχία Σααντζί της Κίνας επειδή οι συγγενείς της δεν συναίνεσαν στη γέννηση του παιδιού με καισαρική.

Βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη νεαρή γυναίκα να χτυπιέται στο πάτωμα, εκλιπαρώντας τους συγγενείς της να υπογράψουν τη σχετική άδεια.

Η κοπέλα έχει καταληφθεί από πανικό, καθώς φοβάται να γεννήσει με φυσικό τρόπο και αφού δείχνει να ηρεμεί, με την επέμβαση και του νοσηλευτικού προσωπικού, κατευθύνεται στο δωμάτιό της.

Λίγα λεπτά μετά, η ετοιμόγεννη μητέρα πηδά από τον 5ο όροφο και αυτοκτονεί, μαζί με το παιδί που θα έφερνε στον κόσμο.

Στην Κίνα, παραμένει ενεργός ένας νόμος, σύμφωνα με τον οποίο ο γιατρός καταφεύγει στην καισαρική τομή μόνο με την άδεια των συγγενών της υποψήφιας μητέρας.

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί είχαν προτείνει τη γέννηση του παιδιού με καισαρική, διότι στις τελευταίες εξετάσεις που έκαναν, διαπίστωσαν ότι είχε μεγαλώσει υπερβολικά και ότι το κεφάλι του ήταν πολύ μεγάλο, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία της νεαρής κοπέλας.

Παρόλα αυτά, οι συγγενείς επέμειναν στην άρνησή τους, με συνέπεια να σημειωθεί η 26χρονη γυναίκα να δώσει τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση