GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά μαζί η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και αντίστοιχα μεγάλη είδηση αποτελεί η απόφασή τους να...


Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και αντίστοιχα μεγάλη είδηση αποτελεί η απόφασή τους να είναι ξανά μαζί.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Πήραν την απόφαση πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς όταν για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, βρέθηκαν τετ α τετ ενώπιον των δικηγόρων τους.

"Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια καινούργια αρχή" δήλωσε στη Daily Mail ο βιογράφος του ζευγαριού Ian Halperin.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής κατάλαβαν ότι αγαπούν ακόμα ο ένας τον άλλο και είναι σαν την Λιζ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε με χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα το ζευγάρι εργάζεται συνειδητά για την επανένωσή του έπειτα από εντατικές θεραπείες.

Όπως αναφέρει ο βιογράφος το ζευγάρι δεν προτίθεται να σταματήσει τις διαδικασίες διαζυγίου καθώς και οι δύο πιστεύουν  ότι αυτό δεν τους εμποδίζει στο να κάνουν μια νέα αρχή.

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση