Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ (για τον ...Πολάκη) από την ΠΟΕΔΗΝ! Ποντίκια μέσα στα νοσοκομεία


  Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη για την κατάσταση στα νοσοκομεία εξαπολύει με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ δημοσιεύοντας, μάλιστα, φωτογραφίες με ποντίκια στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
  Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ γίνεται λόγος για τα τα νοσοκομεία Κιλκίς και Καρπενησίου. Στον μεν πρώτο αναφέρει ότι «κάνουν παρέλαση τα ποντίκια» ενώ στο δεύτερο ότι «τη νύχτα το νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι».
  Η ανακοίνωση:
  «Τα Νοσοκομεία καταρρέουν οικονομικά
  Το βλέπουμε όλοι πλην του Αν.Υπουργού Υγείας και των Διοικήσεων των Νοσοκομείων
  Άξιος ο μισθός τους
  Δείτε την κατάσταση σε δύο Νοσοκομεία.
  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
  Μετά τα φίδια, τα πλυντήρια του Νοσοκομείου που δεν τα συναντάς ούτε σε φυλακές, τώρα κάνουν παρέλαση τα ποντίκια.
  Κυνηγάνε να τα σκοτώσουν οι εργαζόμενοι. Εκλήθη το Υγειονομικό το οποίο πρότεινε μέτρα προστασίας. Σας κοινοποιούμε την έκθεσή του. Η κατάσταση είναι απερίγραπτη.
  Είναι ή όχι φορείς μετάδοσης μικροβίων τα ποντίκια, όταν χορεύουν στα εργαστήρια και τους θαλάμους ασθενών;
  Η Διοικήτρια κα Βλάχου τι λέει; Που βρίσκεται;
  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
  Την νύκτα το νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη το βράδυ. Η Διοίκηση δεν έχει χρήματα στον προϋπολογισμό για να προσλάβει προσωπικό φύλαξης. Έτσι λέει ο Διοικητής.
  Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γίνονται φασαρίες από μεθυσμένους, ξυλοδαρμοί σε βάρος Ιατρών και Νοσηλευτών. Βλέπετε το Νοσοκομείο εφημερεύει κάθε ημέρα. Επίσης έχουν καταγραφεί κλοπές σε υλικά του Νοσοκομείου και πορτοφόλια Ασθενών και Προσωπικού.
  Ξέρετε πως αντιμετωπίζει το θέμα η Διοίκηση; Κλειδαμπαρώνει όλες τις πόρτες εξόδου και εισόδου του Νοσοκομείου, πλην της πόρτας των ΤΕΠ. Σε περίπτωση εκτάκτου συμβάντος που πρέπει να εκκενωθεί γρήγορα το Νοσοκομείο, όπως για παράδειγμα συνέβη με τη φωτιά στο Νοσοκομείο του Άγιου Σάββα, πως θα γίνει η εκκένωση του νοσοκομείου;
  Θα περιμένουν τον Διοικητή να έρθει από το σπίτι του να ανοίξει τις πόρτες!!! Θα είναι όμως αργά!!!
  Να χαίρεστε τους εν λόγω Διοικητές κε Πολάκη!!!».
  Δείτε τις φωτογραφίες:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ (για τον ...Πολάκη) από την ΠΟΕΔΗΝ! Ποντίκια μέσα στα νοσοκομεία Rating: 5 Reviewed By: Press- gr