GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης για τον Τσίπρα: Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες

Το άρθρο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, σχολιάζει σε ανάρτηση του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητ...


Το άρθρο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, σχολιάζει σε ανάρτηση του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.  

"Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας" επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει:

"Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες. Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980".

"Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν ιστορικές αναζητήσεις. Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο όταν έλεγε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…" καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση