Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

  Νέα ταλαιπωρία την Πέμπτη για το επιβατικό κοινό - Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ


  Ακινητοποιημένα θα είναι για συγκεκριμένες ώρες την Πέμπτη, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα.

  Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, όπως ενημερώνουν με σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα δίνοντας ραντεβού για τη μία το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

  Ταυτόχρονα, το ερχόμενο Σάββατο (23/9) θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στις γραμμές του Τραμ, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ.

  Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του τραμ θα διακοπεί στο τμήμα Μεγάλου Αλεξάνδρου – Παναγίτσα το ερχόμενο Σάββατο από τις 8:00 μέχρι τις 12:00.

  Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.

  Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ 7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Νέα ταλαιπωρία την Πέμπτη για το επιβατικό κοινό - Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr